Nederlands language
+31 345 585 400

Actueel

Van den Haak draait door na stroomstoring bij Culemborg door heli-ongeluk.

Gisterenavond heeft een Apache-helicopter hoogspanningskabels geraakt. Hierdoor kwam een groot gedeelte van de regio Culemborg-Geldermalsen zonder stroom komen te zitten. De noodaggregaat van Van den Haak heeft er gedurende de stroomonderbreking voor gezorgd dat de logistieke operatie gewoon door kon gaan. Hierdoor konden alle zendingen op tijd gesorteerd worden en zijn er geen vertragingen in de uitlevering ontstaan. Om te voorkomen dat de noodaggregaat zonder brandstof zou komen te staan, is deze omstreeks middernacht nog door onze olieleverancier bijgevuld. Klik hier voor het nieuwsbericht van de NOS.

Gepubliceerd op 14 november 2017 om 15:32
Categorie: Diensten
Word chauffeur !!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je langdurig uit het arbeidsprocesgeweest ?  Kies voor een goede opleiding tot chauffeur en een mooie baan met veel zelfstandigheid bij Van den Haak Transmission.Ons bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. Al die tijd zijn we gevestigd in Geldermalsen.Een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer.Derk van den Haak: “We zijn een gezond en modern transportbedrijf, een oudbedrijf in een moderne jas.”Klik op de foto voor de advertentie.

Gepubliceerd op 24 oktober 2017 om 15:26
Categorie: Diensten
Vaste spoed- en tijdsleveringen Nederland

Van den Haak TransMission biedt u vele mogelijkheden om uw zending op snel en efficiënt bij uw klant te hebben. Het kan al vóór 8:00 uur, 9:30 uur of 11:00 uur bijvoorbeeld. Maar het is ook mogelijk zendingen gegarandeerd vóór 15:00 uur of na 14:00 uur of na 16:00 uur te laten afleveren (m.u.v. Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen).De vaste spoed- en tijdsleveringen maken onderdeel uit van de plusdiensten. Deze extra services biedt Van den Haak TransMission aan naast de 24-uurs dagdistributie, nachtdistributie en warehousing.Meer informatie? Bel 0345-585466 of mail verkoop@vdhaak.nl

Gepubliceerd op 20 oktober 2017 om 08:55
Categorie: Diensten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties.
Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden