Nederlands language
+31 345 585 400

Actueel

Waarschuwing: valse 'niet-thuis'briefjes

Er zijn in Boven-Leeuwen briefjes verspreid met daarop een telefoonnummer en de melding dat u Van den Haak moet bellen, omdat u niet thuis was. Deze briefjes zijn geschreven op papier met het logo van transportbedrijf Van den Haak TransMission uit Geldermalsen.Op het briefje staat, inclusief schrijffout, te lezen: 'Bel na Van den Haak'. Het telefoonnummer op het briefje is echter niet dat van ons, maar lijkt op een buitenlands nummer. Vermoedelijk is het een IJslands telefoonnummer, gezien de landcode +354.'Bel dit nummer niet om erger en oplichting te voorkomen', schrijft wijkagent Marcel van Mourik op Twitter, begeleid door een foto van zo'n betreffend briefje.Hoe herkent u een vals briefje?Hieronder ziet u de foto van wijkagent Marcel van Mourik. Dit is een handgeschreven briefje. Wij schrijven nooit van dit soort briefjes, maar gebruiken een voorgedrukte kaart om u te melden dat wij u gemist hebben.Hoe herkent u een een correcte 'niet-thuis' melding van Van den Haak TransMission?Hieronder ziet u een foto van onze 'niet-thuis' kaarten. Op de achterzijde van deze kaart staat een voorgedrukte tekst en een QR-code waarmee u gelijk naar onze website kunt gaan. Op onze kaarten staat geen telefoonnummer, u kunt direct via onze website een nieuwe bezorgafspraak maken.

Gepubliceerd op 3 juli 2017 om 08:54
Categorie: Diensten
101ste Vierdaagse van 18-21 juli 2017

Van 18 juli t/m 21 juli zal de 101ste editie van de Nijmeegse 4-Daagse plaatsvinden. Als gevolg hiervan zullen er locaties zijn, die op een zeker moment niet bereikbaar zijn. Hierdoor kunnen er vertragingen ontstaan in onze dienstverlening. We vragen u hiermee rekening te houden en danken u voor uw begrip. Kijkt u op www.4daagse.nl voor de gebieden waar vertragingen te verwachten zijn.Klik hier voor video's van de 4-Daagse in sfeerimpressie.Klik hier voor het stratenplan van de 101ste editie van de Nijmeegse 4-Daagse.

Gepubliceerd op 30 juni 2017 om 11:11
Categorie: Dienstregeling
Exportzendingen tijdens de zomerperiode 2017

- week 28 t/m 36 - De komende periode wacht ons de zomervakantie. Gedurende deze weken sluiten vele bedrijven hun deuren of werken met minimale bezetting. Zo zullen in Zuid-Europa met name in de maand augustus veel bedrijven een vakantieperiode inlassen. Daarbij zijn in Duitsland en Oostenrijk vanaf begin juli weekendrijverboden van kracht voor al het vrachtverkeer. De transittijden voor uw exportzendingen kunnen hierdoor afwijken. Van den Haak wenst u alvast een prettige vakantie!

Gepubliceerd op 30 juni 2017 om 10:53
Categorie: Dienstregeling
Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden