Nederlands language
+31 345 585 400

Waarschuwing: valse 'niet-thuis'briefjes

Er zijn in Boven-Leeuwen briefjes verspreid met daarop een telefoonnummer en de melding dat u Van den Haak moet bellen, omdat u niet thuis was. Deze briefjes zijn geschreven op papier met het logo van transportbedrijf Van den Haak TransMission uit Geldermalsen.


Op het briefje staat, inclusief schrijffout, te lezen: 'Bel na Van den Haak'. Het telefoonnummer op het briefje is echter niet dat van ons, maar lijkt op een buitenlands nummer. Vermoedelijk is het een IJslands telefoonnummer, gezien de landcode +354.

'Bel dit nummer niet om erger en oplichting te voorkomen', schrijft wijkagent Marcel van Mourik op Twitter, begeleid door een foto van zo'n betreffend briefje.

Hoe herkent u een vals briefje?

Hieronder ziet u de foto van wijkagent Marcel van Mourik. Dit is een handgeschreven briefje. Wij schrijven nooit van dit soort briefjes, maar gebruiken een voorgedrukte kaart om u te melden dat wij u gemist hebben.Hoe herkent u een een correcte 'niet-thuis' melding van Van den Haak TransMission?

Hieronder ziet u een foto van onze 'niet-thuis' kaarten. Op de achterzijde van deze kaart staat een voorgedrukte tekst en een QR-code waarmee u gelijk naar onze website kunt gaan. Op onze kaarten staat geen telefoonnummer, u kunt direct via onze website een nieuwe bezorgafspraak maken.


Gepubliceerd op 3 juli 2017 om 08:54
Categorie: Diensten
Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden