Nederlands language
+31 345 585 400

Actueel

Jason Verhoef, BBL leerling, over werken bij Van den Haak Transmission

Mijn naam is Jason Verhoef en ik ben 18 jaar. Ik ben momenteel werkzaam bij Van den Haak Transmission in Geldermalsen waar ik het goed naar mijn zin heb. Ik vind het leuk om met klanten om te gaan. Even snel een praatje en op de adressen waar we veel komen een bakje koffie drinken. Ik ben gestart met werken in de loods en nu zit ik op de wagen. Ik werk 4 dagen in de week bij Van den Haak TransMission en 1 dag per week ga ik naar school. Die balans tussen werken en leren vind ik ideaal. Ik ben momenteel bezig voor mijn C rijbewijs en daarna is de bedoeling om door te gaan voor CE. Als ik mijn opleiding heb afgerond, kan ik lekker gaan genieten van het beroep chauffeur bij Van den Haak TransMission. BBL leerbedrijf BBL betekent: Beroeps Begeleidende Leerweg. Dat houdt in dat de leerling werkend leert. De leerling gaat daarbij meestal één dag in de week naar school. Hij werkt 4 dagen in de week (minimaal 960 uur per jaar) bij een leerbedrijf welke erkend moet zijn, zodat het voldoet aan de kwaliteitscriteria en eisen van een brancheorganisatie. Van den Haak TransMission is zo'n leerbedrijf en vindt het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om het vak chauffeur in de praktijk te leren. Lijkt jou het ook wat om aan de slag te gaan als BBL leerling bij Van den Haak TransMission? Klik dan snel op deze link >

Gepubliceerd op 13 juni 2018 om 10:23
Categorie: Diensten
Zijn uw goederen verzekerd tijdens transport ?

Als u regelmatig goederen laat vervoeren, dan kan een transportverzekering handig zijn. Transporten zijn namelijk niet standaard verzekerd. De aansprakelijkheid van de vervoerder is geregeld in de zgn vervoerscondities AVC (binnenlands vervoer) of CMR Verdragsbepalingen (grensoverschrijdend vervoer). Als er tijdens het transport iets mis gaat, kunt u de vervoerder aansprakelijk stellen. De vervoerder is echter niet voor alle schade aansprakelijk en bovendien kent zijn aansprakelijkheid een wettelijk maximum bedrag. Als extra service bood Van den Haak u de mogelijkheid om uw waardevolle transporten apart te verzekeren. Vanwege veranderde Europese wetgeving heeft onze verzekeraar besloten per direct te stoppen met het faciliteren van transportverzekeringen voor onze klanten. Dit betekent dat wij u deze extra service niet meer aan u kunnen aanbieden. Wilt u in het vervolg uw waardevolle zendingen verzekeren, dan kunt u contact opnemen met uw eigen assurantietussenpersoon.

Gepubliceerd op 26 april 2018 om 17:18
Categorie: Diensten
Bellen voor Aflevering (FFBL)

Van den Haak TransMission kan uw klant automatisch ca. 1 uur vóór aflevering telefonisch bellen. Zo weet de klant wanneer hij ons kan verwachten en hoeft er dus niet de hele dag voor beschikbaar te zijn. Wij noemen dat FFBL (effe bellen). Als u van deze service gebruik wil maken, dan kunt u de plusdienst “FFBL – Bellen voor Aflevering ” boeken bij uw zending. Van den Haak TransMission ontzorgt. Zo hoeft u uw klant niet meer zelf vooraf te bellen en kunt u zich bezig houden met uw core-business.

Gepubliceerd op 25 april 2018 om 10:44
Categorie: Diensten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties.
Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden