Nederlands language
+31 345 585 400

Fijnmazige distributie
 van consumer goods

Van den Haak Transmission is gespecialiseerd in fijnmazige distributie in de Benelux. Dagelijks in ieder winkelcentrum, woonwijk of industrieterrein.  In grootstedelijke gebieden als Amsterdam, Utrecht en Enschede zijn wij een bekend gezicht. Met de inzet van Cargohoppers (speciale milieuvriendelijke voertuigen) verzorgen wij daar de stadsdistributie. In andere stadscentra worden vrachtwagens met “schone” motoren ingezet. Daarmee zijn alle winkels en magazijnen binnen milieuzones voor ons bereikbaar.  

Retourlogistiek

Bij het verzenden van goederen horen vaak ook retourzendingen. Ook voor uw retourlogistiek bent u daarom bij Van den Haak op het juiste adres. U geeft ons een afhaalopdracht en wij halen uw goederen bij uw klant of leverancier op en leveren ze weer bij u af.

Het gemak van droppoints, email en sms


We bieden u en uw klant extra gemak door zogenaamde droppoints. Uw klant bepaalt zelf wanneer en bij welk droppoint hij het retourpakket aflevert. U kunt ook gebruik maken van onze sms-service of kosteloos van onze emailnotificatie met aankomstverwachting. Hiermee wordt uw klant vooraf geïnformeerd over de voortgang van de zending.

Winkels


Voor groothandels en winkelketens verzorgen wij de fijnmazige distributie van en naar winkels door heel Nederland. Door ons geavanceerde planningsysteem zijn wij in staat om de vestigingen en winkels op elk gewenst moment van de dag te voorzien van hun bestellingen. Hierbij worden alle leveringen in één stop bij de winkel gebracht, zodat de winkelmedewerkers optimaal de klanten kunnen bedienen.

Moeten de producten al afgeleverd zijn, voordat de winkel opengaat? Onze nachtdistributie biedt u hierbij de oplossing: bevoorrading in de vroege ochtend of laat op de avond is voor ons vanzelfsprekend. 
Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden