Nederlands language
+31 345 585 400

24-Uursdistributie

24-Uurs dagdistributie, 6 dagen per week in de Benelux tegen een goede prijs. Van pakket, lengtegoed tot palletzendingen. Kort samengevat is dát we doen bij Van den Haak TransMission. Onze chauffeurs kennen hun route, klanten en goederen. Een geavanceerd track & trace-systeem houdt elke zending permanent onder controle. Dát is logistieke dienstverlening volgens het boekje.

Een stelsel van centraal geplande nachtelijke routes vormt de onderlinge verbinding tussen de partners in TransMission. Het is de basis van onze 24-uursdienst binnen de Benelux. Buiten de Benelux bieden wij aansluiting op alle landen binnen de EU en andere Europese landen. Voor zowel pakketten en palletzendingen en zowel export als import.

Tracking & Tracing

Informatie over uw zending is belangrijk voor u én uw klant. Via onze notificatieservice (per email of SMS) wordt uw klant vooraf op de hoogte gesteld van vertrek van de zending én op de dag van levering van de verwachte aankomsttijd: “Uw bestelling bij XXX met vrachtbriefnummer XX wordt vandaag bezorgd via TransMission. Uw TransMission chauffeur komt bij u langs tussen 10:00 en 12:00.”

Daarnaast heeft u via de inlog portal  heeft u op elk moment inzicht in de status van uw zending.  Alle zendingen zijn te volgen tot aan het moment dat uw klant voor goede ontvangst heeft getekend. Dat leidt tot een betere procesbeheersing en daarmee hogere kwaliteit. Ook uw klant kan de zending via mijnzending.nl volgen. Zo beschikken u en uw klant voortdurend over de actuele status van uw zending.

Complete en deelladingen

Zoekt u vervoer voor uw deel- en complete ladingen? Wij bieden een gunstig geprijsde oplossing vanaf zes palletplaatsen tot en met volle trailerladingen zonder overslag. U betaalt alleen “One Way” en er vindt onderweg geen dé- of hergroupage plaats. De TransMission partners verzorgen samen circa  15.000 zendingen per etmaal. 

Extra transportservices 

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we diverse extra plusservices, zoals:
  • Spoedzendingen
  • Remboursementen
  • Werkplekleveringen
  • Pakbon of CMR getekend retourneren
  • SMS Service 
  • Persoonlijk overhandigen 
  • Vooraanmelden 
  • Afhalen zelfde dag 
  • Retourlogistiek 
Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden