Nederlands language
+31 345 585 400

Warehousing

Een belangrijk onderdeel van onze logistieke dienstverlening is warehousing. Op tijdelijke of permanente basis bieden wij opslagcapaciteit aan in ons moderne warehouse in Geldermalsen. U krijgt bij ons ruimte en aandacht, zodat u niet zelf hoeft te investeren in mensen en middelen. 

Waarom onze klanten gebruik maken van ons warehouse? Omdat het beschikt over:
  • Een opslagcapaciteit van maar liefst 6.000 pallets
  • Voldoende legbordstellingen
  • Assemblagemogelijkheden
  • Personeel voor het samenstellen van de orders voor uw klanten
  • Geavanceerde beveiligings- en alarminstallatie
  • En het is ook nog eens volledig vorstvrij

Aansluiting op dag- en nachtdistributie

Uiteraard hebben onze warehousing-diensten een naadloze aansluiting op onze dag- én nachtdistributie. Orders die u gedurende de dag instuurt, leveren wij nog diezelfde nacht of de volgende dag af bij uw klant. De leveringen vanuit het warehouse voeren wij volledig in eigen beheer uit met een vaste ploeg medewerkers. U houdt het gehele traject, van inslag tot en met aflevering in één hand.

Value Added Services 

Opslag van uw goederen, orderpicking, herpakken, ompakken, in- en uitpakken, sorteren, labellen, etiketteren, verzendklaar maken, verzamelen etc. U kunt het allemaal aan ons overlaten. Zelfs eenvoudige assemblages voeren wij voor u uit. Displays maken wij presentatieklaar tot en met aflevering en installatie op de winkelvloer. 
Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe services vóór, tijdens en na de distributie. Alles om het distributieproces nog efficiënter en het ú nog gemakkelijker te maken. 

Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden