Nederlands language
+31 345 585 400

Kaart in de bus?

Maak een nieuwe bezorgafspraak

 

Meer dan 100 jaar ervaring in distributie

Van den Haak is een geavanceerd en eigentijds transportbedrijf. Met meer dan een eeuw ervaring in distributie weten we waar we over praten. We onderscheiden ons door directe communicatie op alle niveaus, van chauffeur tot directeur. Onze ambitie is u te laten besparen op uw distributiekosten. Een persoonlijke aanpak van een zelfstandig logistieke dienstverlener, aangesloten bij TransMission. 

U kunt bij ons terecht met uw totale vervoerspakket: 24-uurs dagdistributie, nachtdistributie en warehousing. Alles bij één dienstverlener. Maar we gaan nog verder. We bieden services met een belangrijke toegevoegde waarde, zoals track & trace, in- en uitpakken, assembleren, installeren en retourlogistiek. Het hoort allemaal bij het aanbod van TransMission, uniek in distributieland. 
Werken bij Van den Haak

Actueel

De klant vertelt: "Napoleon Grills"

Jacco van de Vliet Logistiekmanager van Napoleon® Grills aan het woord: Napoleon® is een ISO9001–2008 geregistreerd bedrijf dat momenteel meer dan 1600 werknemers te werk stelt en over een productie-oppervlakte van meer dan 150. 

Extra service voor uw klant: levering van de pakketten tot aan het bureau

Als u pakketten laat bezorgen dan worden ze standaard geleverd achter de eerste deur op de begane grond Wilt u uw servicegraad verhogen en uw klanten meer op maat bedienen? Uw klant kan wensen dat de chauffeur de zending verder brengt dan de eerste deur. 

Bespaar kosten met de juiste verzendeenheid

Als u gebruik maakt van de juiste verzendeenheid, worden uw goederen efficiënt en correct verstuurd worden Daarmee kunt u kosten besparen. 

Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden