Nederlands language
+31 345 585 400

Kaart in de bus?

Maak een nieuwe bezorgafspraak

 

Meer dan 100 jaar ervaring in distributie

Van den Haak is een geavanceerd en eigentijds transportbedrijf. Met meer dan een eeuw ervaring in distributie weten we waar we over praten. We onderscheiden ons door directe communicatie op alle niveaus, van chauffeur tot directeur. Onze ambitie is u te laten besparen op uw distributiekosten. Een persoonlijke aanpak van een zelfstandig logistieke dienstverlener, aangesloten bij TransMission. 

U kunt bij ons terecht met uw totale vervoerspakket: 24-uurs dagdistributie, nachtdistributie en warehousing. Alles bij één dienstverlener. Maar we gaan nog verder. We bieden services met een belangrijke toegevoegde waarde, zoals track & trace, in- en uitpakken, assembleren, installeren en retourlogistiek. Het hoort allemaal bij het aanbod van TransMission, uniek in distributieland. 
Werken bij Van den Haak

Actueel

Zijn uw goederen verzekerd tijdens transport ?

Als u regelmatig goederen laat vervoeren, dan kan een transportverzekering handig zijn Transporten zijn namelijk niet standaard verzekerd. 

Bellen voor Aflevering (FFBL)

Van den Haak TransMission kan uw klant automatisch ca 1 uur vóór aflevering telefonisch bellen. 

Bewustwordingstraining gevaarlijke stoffen - ADR

Regelmatig worden er trainingsdagen georganiseerd voor de medewerk(st)ers bij Van den Haak TransMission Afgelopen maand gaf onze veiligheidsadviseur een training omtrent de herkenning en bewustwording van gevaarlijke stoffen aan collega's van de afdelingen planning en overslagloods. 

Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden