Nederlands language
+31 345 585 400

Over Van den Haak TransMission

Transportbedrijf van den Haak uit Geldermalsen bestaat al meer dan 100 jaar. Al die tijd is het bedrijf gevestigd in Geldermalsen. Een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Derk van den Haak: “We zijn een gezond en modern transportbedrijf, een oud bedrijf in een moderne jas.” Sinds 2011 mag Van den Haak zich Hofleverancier noemen. Een predicaat waar we trots op zijn, want het wordt niet zomaar verleend. Het predicaat bestaat al tweehonderd jaar en wordt toegekend aan ondernemingen die zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Van den Haak in cijfers

Vaste medewerkers110
Dagelijkse oproepkrachten45
Ritten per dag100
Vervoerseenheden86
Afleverkwaliteit binnen 24 uur> 99%
Afleverkwaliteit TransNight> 99,7% voor 08:00 uur en 100% voor 10:00 uur

TransMission

TransMission is het samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. Het zijn stuk voor stuk zelfstandige ondernemingen, veelal familiebedrijven, die samenwerken onder de naam TransMission. Het fundament van de dienstverlening is een heldere serviceformule. Uniforme afspraken tussen alle partners binnen het samenwerkingsverband. Een aparte organisatie met een centrale directie regelt gezamenlijke activiteiten. Samen leveren wij een complete distributieservice. Elke dag, overal in de Benelux.

Alles in één keer goed

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Dat bereik je alleen met medewerkers die inzet en betrokkenheid tonen. En die bovenal plezier in hun werk hebben. We zijn heel ambitieus en streven naar klantvriendelijkheid op alle niveaus. Van expeditiemedewerker tot de manager die de betaling moet accorderen. Wij zijn er trots op dat ons devies 'altijd alles in één keer goed' door onze hele organisatie wordt gedragen.

Maak kennis met onze medewerkers

Klanten over Van den Haak

'Veel bedrijven beginnen klein met het verlenen van diensten, hierbij staat service voorop. Nadat ze groter gegroeid zijn zie je vaak dat ze dit niet meer kunnen vasthouden zoals ze dat willen. Van den Haak kan het niet laten dit toch vast te houden en warempel, het lukt ze ook nog steeds dit te doen. Ondanks de groei en tegenslagen die zij hebben doorgemaakt, gaan zij als team hier mee door. Houd dit zo, dat maakt het bedrijf van den Haak nog steeds uniek.'
Vul a.u.b. een geldige waarde in voor de met rood aangegeven verplichte velden